najaar 2017: “Zwerfvuil”

Stem op N.E.P. !

 

In de komende verkiezingen maakt Victor Tromp van N.E.P. (Nederland Eerst Partij) een goede kans onze nieuwe premier te worden, althans in het toneelspel “Zwerfvuil” dat de Hoefse vereniging “De Opregte Amateur” op vrijdag 3 en zaterdag 4 november op de planken brengt. Dat is het nieuwste stuk van schrijver Maurits Keyzer en een van de allereerste keren, dat het wordt opgevoerd.

 

Victor Tromp gaat aan de leiding in de peilingen, maar weet niet dat zijn vrouw zich op een wel heel speciale manier het lot aantrekt van een groep – laten we zeggen – sociaal minder bedeelden in een kraakpand. Dat is een zeer divers gezelschap, behept met diverse verslavingen en bijeengehouden door ‘moeder’ Sjaan. Als Victor hier toevallig, maar nogal ongelukkig mee wordt geconfronteerd, moet hij alle zeilen bijzetten om geen publieke afgang te beleven daarbij geholpen (?) door zijn schoonmoeder. Maar er gebeurt nog veel meer. Alle ingrediënten voor een geslaagde avond met dit blijspel zijn aanwezig.

Al weer enige weken is een groep van tien acteurs, één regisseur, twee souffleurs, een geluids- en lichttechnicus, diverse decorbouwers, grimeuses, druk in de weer om er een bruisend geheel van te maken, zoals we dat van De Opregte Amateur gewend zijn. Zij hebben er in ieder geval elk vertrouwen in, dat het publiek niet teleurgesteld zal worden.

Wilt u deze voorstelling bezoeken, dan raden wij u aan te reserveren. Dat kan hier

De voorstellingen worden gegeven op vrijdag 3 en zaterdag 4 november  om 20:00 in de ‘Toni’-zaal van het gemeenschapshuis De Springbok, Oostzijde 61a in De Hoef. De zaal is open vanaf 19:00 uur en na afloop blijft de bar  voldoende lang open om nog even lekker na te genieten samen met de spelers, familie, vrienden en bekenden.