Reserveren

Helaas hebben we vanwege de maatregelen rond het corona-virus moeten besluiten de geplande voorstellingen van “Gestrand” af te lasten.

Reserveren voor deze voorjaarsvoorstelling kan dus ook niet meer. Het is nog onbekend wanneer we weer een voorstelling kunnen gaan opvoeren.

 

Kaarten a € 8,50
(Donateurs € 6,00, kinderen tot 12 jaar € 3,00 )

Let op!
Uw reservering is pas geaccepteerd en definitief, wanneer u van ons een email heeft gekregen, dat uw plaatsen daadwerkelijk zijn gereserveerd (of dat dat niet mogelijk is, omdat de zaal inmiddels uitverkocht is). U krijgt dus altijd een email retour op uw aanvraag. Wij sturen die zo spoedig mogelijk  (maar dat zal niet altijd nog dezelfde dag zijn). Als u geen email ontvangt, is er iets niet goed gegaan en zult u een volgende poging moeten wagen. Het meest voorkomende euvel hierbij is het niet of niet juist opgeven van uw eigen emailadres bij de reservering.

Als er geen melding staat dat de voorstelling is uitverkocht, kunt u online reserveren tot vrijdag 2 april 17:00 uur. Daarna kunt u alleen nog kaarten aan de zaal kopen, mits de voorstelling niet uitverkocht is.

Gereserveerde kaarten kunt u aan de zaal tegen betaling afhalen.