Reserveren

De najaarsvoorstelling wordt gespeeld op vrijdag 12 en zaterdag 13 november 2021. Wij spelen dan 3 eenakters (“Beng! Jij bent dood!“, “Tussen de happen door” en “Afblijven!“). Reserveren kan vanaf begin oktober.

Het is momenteel nog niet duidelijk of, en zoja in welke mate, wij nog met beperkingen vanwege het corona-virus te maken krijgen. Wellicht mogen wij minder toeschouwers ontvangen en/of moeten wij bij binnenkomst op corona-vaccinaties controleren. Zodra wij daar zekerheid over hebben laten we u dat op deze plek en via andere kanalen aan u weten.

 

Kaarten a € 8,50
(Donateurs € 6,00, kinderen tot 12 jaar € 3,00 )

Let op!
Uw reservering is pas geaccepteerd en definitief, wanneer u van ons een email heeft gekregen, dat uw plaatsen daadwerkelijk zijn gereserveerd (of dat dat niet mogelijk is, omdat de zaal inmiddels uitverkocht is). U krijgt dus altijd een email retour op uw aanvraag. Wij sturen die zo spoedig mogelijk  (maar dat zal niet altijd nog dezelfde dag zijn). Als u geen email ontvangt, is er iets niet goed gegaan en zult u een volgende poging moeten wagen. Het meest voorkomende euvel hierbij is het niet of niet juist opgeven van uw eigen emailadres bij de reservering.

Als er geen melding staat dat de voorstelling is uitverkocht, kunt u online reserveren tot vrijdag 2 april 17:00 uur. Daarna kunt u alleen nog kaarten aan de zaal kopen, mits de voorstelling niet uitverkocht is.

Gereserveerde kaarten kunt u aan de zaal tegen betaling afhalen.