We gaan weer beginnen & “Vul de kas”

Na een door corona afgedwongen lange winterslaap gaan we toch echt weer beginnen. Op Vrijdag 12 en zaterdag 13 november 2021 hopen wij u weer in ons theater ’De Springbok’ te mogen ontmoeten voor een heerlijke avond plezier.

De corona-maatregelen zijn echter op dit moment nog niet allemaal opgeheven, maar er komen nog twee persconferenties, waarop mogelijk verdere verlichtingen kunnen worden aangekondigd. De laatste is echter dermate dicht op de datum van onze voorstelling, dat wij in de voorbereiding daar wel rekening mee moeten gaan houden. Voor de laatste stand van zaken kunt u op deze website terecht. Om extra flexibel te zijn hebben we daarom ook gekozen voor een eenakter-festival: u krijgt drie stukken voor de prijs van één. Dat zijn “Beng! Jij bent dood!”, een thriller van Paul Reakes, “Tussen de happen door”, Engelse humor van Alan Ayckbourn, en “Afblijven”, seniorenperikelen van Janny Spijker.

We zijn net begonnen met de repetities en hebben er alweer geweldig zin in. Wij hopen, dat u er ook alvast voor gaat warmlopen.

Anderhalf jaar stilliggen betekent – naast de frustraties van alle medewerkers – ook een tijd lang geen inkomsten (ook de donateursgelden hebben we in 2021 niet geïnd). Nu hebben we uitgaven eveneens kunnen beperken, maar we hebben toch een financieel ‘deukje’. Daarom zijn we heel blij met het initiatief ‘Vul de kas’ van de Albert Heijn aan het Amstelplein in Uithoorn (die van Jos van den Berg). Iedereen, die daar boodschappen doet krijgt voor elke bestede 15 euro een voucher, die je via de website www.sparenbij-jos.nl kunt verzilveren ten gunste van een vereniging, op ons bijvoorbeeld. Elke voucher is goed voor een dubbeltje en u weet, vele kleintjes maken één grote. Dus, als u boodschappen doet bij de Appie van Jos, denk aan ons, vraag de voucher(s) en verzilver die via de website aan De Opregte Amateur!