Rabo Fietstocht 11 juni 2016

Fiets mee en spek de kas van onze vereniging, stichting of school!

Op zaterdag 11 juni vindt de derde Rabo Fietstocht plaats. Deze editie belooft wederom een waar spektakel te worden! Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken.

Een sportieve manier van sponsoren!

Verenigingen, stichtingen en scholen kunnen wederom hun kas spekken door mee te doen aan de Rabo Fietstocht.

 
Vast bedrag voor elke deelnemer

Onze vereniging heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer de lokale vereniging, stichting of school waar hij of zij voor fietst. Onze vereniging heeft deelnemersnummer 147. Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (12 km = € 5,-, 30 km = € 10,- en 100 km = € 25,-) op de bankrekening van onze vereniging. Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 750,- Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!
Routes door het Groene Hart

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. Dit jaar is er zelfs een speciale gezinsroute van 12 kilometer. U kunt starten tussen 9.00 en 16.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobank hoofdkantoor in Woerden, Rabobankkantoor in Bodegraven, Rabobankkantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken of wat lekkers te eten.

 

Fiets ook mee!

Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging: dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee?