fiets mee met de Rabo-fietstocht!

Zaterdag 10 juni Rabo Fietstocht. Fietst u ook gezellig mee?

Iedereen is van hartelijk welkom om mee te fietsen tijdens de Rabo Fietstocht.

Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30, 60 (= 2x de 30km tocht) en 100 km .

 

Vast bedrag per kilometer
Als u meefietst en zich aanmeldt namens De Opregte Amateur (wij hebben nummer 117), dan schenkt de Rabobank voor iedereen die de tocht heeft uitgereden een bedrag.

12 kilometer levert een bedrag op van € 10,–,  30 kilometer € 20 en 100 kilometer zelfs € 30. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dan kan dit ook dit jaar door twee maal de route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van € 20!

Startpunten en stempelkaarten

Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten in Mijdrecht, Woerden, Zegveld, Bodegraven en Kockengen. U kunt zich individueel melden bij een startpunt, waar u een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijft u het deelnemersnummer op, dat is voor De Opregte Amateur  117. Aan het eind van de rit levert u uw stempelkaart, met de benodigde stempels, in. Het bedrag dat maximaal wordt uitgekeerd aan een vereniging, stichting of school naar keuze bedraagt € 1500. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren. Vrienden, familie, buren, kennissen, iedereen is welkom!

Er kan gestart worden vanaf de drie kantoren in Woerden, Bodegraven en Mijdrecht. Maar ook op het Kerkplein in Kockengen en bij Gasterij De Milandhof in Zegveld. Onderweg hebben de deelnemers de gelegenheid om een kop koffie te drinken en allerlei lekkers te nuttigen bij lokale ondernemers die hun bedrijf of horecagelegenheid openstellen.

Aanmelden als fietser is niet nodig. U kunt deze dag gewoon komen fietsen.

Heeft u er al zin in?