Afscheid regie en opvolger gezocht

Vele jaren en nog meer stukken was Tiny Pieterse de regisseur van de toneelvereniging De Opregte Amateur in De Hoef, maar nu heeft zij aangegeven daarmee te willen stoppen.

Zij doet dat met pijn in het hart, want ze was inmiddels deel geworden van de ‘familie’, maar toch wil zij nu het stokje doorgeven aan een ander.

tinyIn 2004 was ze als gastspeler uitgenodigd voor de megaproductie “Mooi Lientje” die de Opregte Amateur opvoerde ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan. Tiny bleek echter een blijvertje en daar de club een nieuwe regisseur zocht en zij daar een voorkeur voor had, was de zaak snel beklonken. Bij ruim 20 stukken heeft zij de regie gevoerd. Daar zaten blije stukken, kolderieke stukken en meer serieuze spelen tussen. Haar persoonlijke favoriet was “Keetje Container”, alhoewel “Dingen van de Dag” en de avond met 6 eenakters ook hoog scoren in haar herinnering.

De laatste tijd voelde zij zich echter teveel op de automatische piloot te varen en daarom komt nu het afscheid. De vereniging zal haar missen.

En moet op zoek naar een opvolger/ster. Dat is nog niet gelukt, vandaar dat we via deze weg ook een oproep aan u, lezer, doen. Hebt u daar interesse in of weet u iemand die dat heeft, laat het ons weten. Bel 06 31794214 (Winfried Achterberg) of stuur ons een mailtje (info@opregteamateur.nl). We voeren twee keer per jaar een stuk op (begin april en begin november) en oefenen daarvoor op de woensdagavonden. Plezier verzekerd!